Gonzo’s Quest

Den super populære NetEnt spilleautomaten har for lengst fått legende status. Kjør deg opp med fallende symboler og økende gevinster helt opp til 15 x!

Hovedpunkter

  • Slot type: 3D Slot
  • Hjulene: 5
  • Scatter: Yes
  • Tema: null
  • Lines: 20
  • Bonus Game: yes
  • Wild Symbol: Ja
  • Free Spins: Yes
  • Payout: 96%
  • Programvare: NetEnt

Året er 1541. Utenfor kysten i Peru er spanske oppdagere på utkikk etter gull. Oppdageren Gonzo derimot har sin helt egen og unike plan…

En av Net Entertainments mest populære spilleautomater er deres Platinum videoautomat Gonzo’s Quest. Spillet har blitt beskrevet som det mest underholdene spillet på lang tid, av både nye og erfarne spillere. Også temaet er eksepsjonelt stilig. Spillet er nemlig bygd opp rundt søken eller letingen etter den tapte byen av gull – Eldorado.

En annet ting som gjør automaten unik er dens historiske utseende. Man er nok ikke langt fra sannheten hvis man sier at spillet ligner gamle dataspill om Indiana Jones. Symbolene er stilfulle og inspirert av det gamle Mayariket. Derfor kan du finne flotte symboler som er hentet fra Mayariket på automaten, musikk fra den samme tidsperioden, og ikke minst en hel haug av flotte animasjoner, noen av dem til og med i 3D-format.

Hvordan spille Gonzo’s Quest

Automaten har 5 hjul og 3 rader. Også her er Gonzo’s Quest unik. Den har nemlig ikke de vanlige klassiske hjulene og radene. De har det som på engelsk heter «Avalanche-funksjonen». Det vil si at symbolene ramler inn på skjermen, nesten som et steinras eller et snøras. Spillemaskinen har så mange som 20 gevinstlinjer. Med en myntverdi på 1 til 5 kroner, og et innsatsnivå fra 1 til 5, kan man med andre ord satse så mye som 500 kroner per spinn, noe som er relativt høyt i industrien.

Free Fall-symbolet derimot er en steintavle i gull med en maske på. Hvis du er så heldig å få 3 slike symboler på rad på en av dine aktive gevinstlinjer, får du hele 10 gratis spinn. Under spinnene kan det godt være at du vinner flere spinn.

Spill Gonzo’s Quest gratis her:

Spill nå

Spesielle Funksjoner

Hva slags spesielle funksjoner har man på Gonzo’s Quest? Her finner du blant annet et stilig Wild-symbol, og ikke minst et morsomt Free Fall-symbol. Wild-symbolet er en steintavle som på mange måter kan sammenlignes med jokeren i en kortstokk. Hvis du ender opp med steintavlen på et av hjulene erstatter den det symbolet du måtte trenge for å vinne penger.

Det morsomste med denne automaten derimot er den såkalte «Avalanche-funksjonen». Den går nemlig ut på at symbolene raser på plass på hjulene. Hvis du vinner penger raser nye symboler på plass på hjulene igjen, og du har muligheten til å vinne mer penger på samme runden. Hver gang du vinner øker multiplikatorverdien, noe som gjør at du kan vinne en hel haug av penger, hvis du først begynner å vinne.

Hvor mye kan du vinne i Gonzo’s Quest?

Spillets jackpot er på hele 2500 mynter, noe som gjør at du kan stikke av med godt over 60.000 kroner på et enkelt spinn.
Det er en enkel avgjørelse. Kom deg på nett, og spill på denne fantastiske videoautomaten med grafikk i ypperste klasse nå!