Alien Robots

Bli med NetEnt på eventyr med utenomjordiske roboter, scatter og freespins. Alien Robots byr på 30 gevinstliner og 243 «ways to win» som gir doble gevinster!

Hovedpunkter

  • Slot type: Video Slot
  • Hjulene: 1
  • Scatter: Yes
  • Tema: null
  • Lines: 1
  • Bonus Game: yes
  • Free Spins: Yes
  • Programvare: 888 Casino Software
Net Entertainment har gitt oss mange gode titler opp gjennom årene, og blandt dem er det morsomme spillet Alien Robots. Dette er en femhjuls videoautomat med hele 243 spillelinjer, og en saftig jackpot på 25.000 Euro! Temaet i spillet er som navnet sier lagt rundt roboter og aliens.
Siden dette er en videoautomat så er grafikken i spillet veldig livaktig og fargerik. Du vil se animerte symboler og mye liv på skjermen til enhver tid. Lydene gir også en god stemning i Alien Robots. Spillet gir deg svært mange måter å vinne på – ja også med tilleggsymboler som wild, scatter, og ikke minst free spin.

Hvordan spille Alien Robots

For å begynne med kan du velge å satse på mellom 1 og 30 linjer, eller alle 243 samtidig hvis du føler for det. Du bruker knappene nederst på skjermen til å sette innsatsen din, angitt med myntstørrelse (0.01 til 0.50 mynter), og ikke minst hvor mange mynter som skal legges på hver av linjene. Her velger du alt fra 1 til 5 mynter. Sammenlagt er det da mulig å satse så mye som $150 på ett og samme spinn! Vil du slå på stortromma kan du kjøre så mye bare ved ett klikk på ”Max Bet”.

Du kan også bruke Autoplay funksjonen i Alien Robots til å kjøre hjulene automatisk hvis du ikke vil sitte og trykke Spin hele tiden. Så mange som 75 runder kan snurres etter hverandre på denne måten. Du skal nå altså forsøke å få flere symboler på rad, med bilder av de morsomme robotene i Alien Robots. Det er hovedsakelig fem forskjellige roboter i spillet. De tre lavest rangerte av disse er blå, gul, og hvit robot. Andre symboler i spillet er UFOer, og standard kortstokk-symboler som Konge, Dronning, og Knekt.

 

Symbolene på Alien Robots

Som nevnt har spillet også spesialsymboler som wild og scatter. Wild dukker opp i form av en alien med grønn hjerne. Dette symbolet kan bytte ut andre symboler med noe annet, og på denne måten gi deg ekstra vinnermuligheter.

Scattersymbolet er et en UFO med evne til å komme hvor som helst på hjulene der du minst venter det. I tillegg til å bytte ut symboler kan også romskipet gi deg runder med gratis spinn i Alien Robots, så fremt du å har fått minst tre scatter på skjermen. Laserlys kommer da ned fra skipene og setter det hele i gang.

Tre UFO’er gir deg 10 gratisrunder, 4 gir deg 20, og 5 UFO’er utløser så mange som 50 fri spinn på rad! Flere gratis spinn kan komme på denne måten etter hverandre. Når du er inne i free-spin i Alien Robots kan det tidligere nevnte Wild-symbolet raskt bli et Sticky-Wild.

Alien Robots Jackpot

Den roboten med høyest verdi er den røde roboten, som kan gi deg Alien Robots jackpotten hvis du får fem på rad og har satt din innsats 30 linjer. Har du satset på alle 243 linjene derimot så vil jackpotten gå ned til 1500 linjer. Dette selvsagt fordi 243 gir deg svært mange flere vinnersjanser.

Siste freespins tilbud!