Big Bang

En spilleautomat som skikkelig smeller! Gevinststigen øker og når du toppen multipliseres gevinstene med utrolige x 32. Et skikkelig Big Bang fra NetEnt.

Hovedpunkter

  • Slot type: Video Slot
  • Hjulene: 3
  • Scatter: No
  • Tema: null
  • Lines: 3
  • Bonus Game: no
  • Wild Symbol: Wild Symbol
  • Free Spins: No
  • Payout: 96%
  • Programvare: NetEnt
Net Entertainment har i en årrekke gitt ut fantastiske spilleautomater som har fått spilleentusiaster til å måpe med et stort pang. En av de aller første automatene som ble lansert av den svenske spillgiganten i 2014 var Big Bang. Man trenger naturligvis ikke å forklare hva automatens tema er. Grafikken er nok en gang på topp og du kan finne flotte symboler fra verdensrommet på hjulene, deriblant planeter og stjerner, i tillegg til bokstavene i kortstokken. La oss se nærmere på hvordan du kan spille på automaten og hva slags spesielle funksjoner NetEnt har funnet på denne gangen.

Hvordan du kan spille på Big Bang

Big Bang har 5 hjul, 3 rader og hele 25 gevinstlinjer. Musikken er avslappende og kan på mange måter beskrives som futuristisk. Innsatsnivået er på 1 til 4, og myntverdien varierer fra 0.01 til 0.5 Euro, noe som betyr at du kan satse mye penger per spinn om du ønsker det. Maks antall mynter du kan vinne på et enkelt spinn er faktisk så mye som 263.032, noe som kan beskrives som det «store smellet» på automaten. Big Bang er også veldig unik ved at du hver gang du vinner får en multiplier på opptil 32 ganger gevinsten.

På automaten kan du som sagt finne en rekke kreative symboler fra verdensrommet, deriblant solen som er Big Bangs wild-symbol. I tillegg finner du planeter i forskjellige farger, blant annet gul, grønn, lilla og blå. Som du gjør på mange andre spilleautomater finner du bokstavene i kortstokken J, Q, K og A på hjulene på Big Bang. Vi trenger vel egentlig ikke t å si at du vinner gevinster ved å få 3 like symboler på en aktiv gevinstlinjer.

En haug av flotte funksjoner

Som på de aller fleste moderne videoautomater kan du vinne gevinster på flere forskjellige måter på Big Bang, ikke bare ved å få 3 like symboler på en av automatens gevinstlinjer. Wild-symbolet på automaten er som sagt solen. I tillegg til at den erstatter alle andre symboler du trenger for å fullføre en gevinstkombinasjon, utbetales 1000 mynter automatisk hvis du får 5 slike hvor som helst på hjulene.

Automaten har ikke et bonusspill som sådan. Likevel er den både spennende og unik ved at hver eneste gevinst utløser en multiplier hvor du har muligheten til å doble din gevinst hele 32 ganger. Når du vinner en gevinst får du automatisk muligheten til å spinne hjulene en gang til, og hvis du får 6 vinnende kombinasjoner på rad har du altså sjansen til å doble gevinsten 32 ganger og vinne opptil 263.032 mynter.

Jackpoter

Big Bang har ingen progressiv jackpot, men du kan likevel vinne enorme gevinster når du spinner hjulene på denne futuristiske men samtidig historiske automaten. Som sagt kan du altså vinne over 260 tusen mynter hvis du dobler gevinsten 32 ganger. Det vil med andre ord si at du kan vinne like over 130 tusen Euro på noen få spinn.
Du kan finne Big Bang og dens store eksplosjon av gevinster i en rekke casino på nett, deriblant Mr Green som gir nye spillere opptil 3000 kroner gratis å spille for.