Casinospill på nett

Spilleautomater på nett

Det finnes veldig mange forskjellige typer spilleautomater på nettet i dag. Her er det store forskjeller i både funksjonalitet, grafikk, funksjonalitet og spillopplevelse. Av de enklere typene finner du flere automater som er kopier av automatene du kanskje husker fra kjøpesentrene rundt om i landet, men som ble fjernet for en del år tilbake.

Ofte omtalt som «de norske spilleautomatene» finnes disse i et relativt stort antall, under navn som Jackpot6000 og Mega Joker. Selv om disse egentlig ikke er norske spilleautomater i ordets rette forstand, utviklerne av disse er nemlig utenlandske, så er det imponerende hvor like de er originalene. Samtidig er det en vesentlig forskjell, nemlig knyttet til gevinststørrelsene som er betydelig større på nettautomatene.

Videoautomater er spillutviklernes store satsingsområde og hvor det virkelig skjer den største utviklingen. Her er grafikk, lyd, animasjoner og spillopplevelse i høysete og kan ofte sees på som en kombinasjon av et dataspill og en spilleautomat. Dette er automater som er spekket med funksjoner og hvor det sjelden er et kjedelig øyeblikk på eller utenfor hjulene.

Automaten Gonzo’s Quest er et godt eksempel, som har høstet svært mye positiv omtale for sin flotte grafikk og spillopplevelse. Et av kjennetegnene er blant annet hjul som eksploderer og blir erstattet av nye hver gang en spiller vinner.

Mega Fortune er et annet eksempel i denne klassen, dog i noe enklere forstand. Også her er det flott grafikk og mye aktivitet på hjulene. Samtidig er dette automaten som først og fremst er kjent for sine enorme jackpot-utbetalinger, og hvor den i dag har verdensrekord i høyeste utbetaling.

Du vil høre mye om jackpoter i våre spillanmeldelser. Jackpot 6000, Mega Joker og selvsagt Mega Fortune er gode eksempler på slike. Hall of Gods er en annen automat verd og nevne og som står bak flere utbetalingsrekorder. Det som kjennetegner disse er at det ligger en stor hovedpremie i potten, og som kan være snakk om flere titalls millioner kroner. Typiske for disse er at de har progressive jackpoter som betyr at bonuspotten vokser hver eneste gang noen snurrer hjulene på automatene. Et lite beløp av innsatsen går nemlig rett i potten som vil vokse seg større helt til noen vinner den.

Vi kommer også til å fortelle deg om hvordan du kan finne gratis norskespilleautomater og andre automater. Dette er en fin måte å gjøre seg kjent med spillene, få testet funksjoner og gjort deg trygg på hvordan ting fungerer før du begynner å spille om ekte penger.

Gevinster med lekepenger er dessverre ikke dine til å beholde, så du vil nok fort kjenne suget etter å begynne å spille på ordentlig. Uansett, vi forteller deg det du trenger å vite om hvordan du kan spille forskjellige automater slik som Jackpot 6000 gratis.

BONUS: 100% opp til 1000kr
Spill nå