Crazy Reels på nett

Kjent og kjær spilleautomat som gikk under navnet Magic Lines i Norge. Treff stop med gevinst og la crazy reels lyse opp og spinne deg til store gevinster.

Hovedpunkter

  • Slot type: Video Slot
  • Hjulene: 3
  • Scatter: No
  • Tema: null
  • Lines: 5
  • Bonus Game: no
  • Free Spins: No
  • Payout: 95%
  • Programvare: Mazooma
Magic Lines er det gamle navnet for Crazy Reels på nett. Hvis du ikke kjenner til Crazy Reels, ja så var dette altså en av de aller mest populære norske spilleautomatene gjennom tidene. Spillet regnes som en ekte klassiker blant de som har holdt på med spill i årevis. Det er interessant å se hvordan et såpass enkelt design kan bli en så stor suksess som Crazy Reels har blitt. Dette er i hovedsak et ganske så ordinært slots spill med tre spinnende hjul og en håndfull linjer, i hvert fall ved første øyekast. Det som gjør spillet spesielt er de særegne pilene som går rundt i sirkel øverst på skjermen.

Hvordan Spille Crazy Reels

Så hva er det som er så spesielt med disse pilene? Jo, det skal vi straks si litt mer om, men først vil vi si noen ord om hvordan du spiller Crazy Reels. Aller først kan du hos de fleste kasinoer spille Crazy Reels gratis ved å prøve spillet som demo (uten gevinst). Neste steg er naturlig nok å begynne å spille for ekte penger, og det gjør du ved å velge myntstørrelse, antall mynter, og antall linjer. For mynter kan du velge alt fra 1 til 10. Crazy Reels automaten har fem linjer, men det er opp til deg om du vil satse på en av gangen eller opptil alle fem. Til sist kan du legge opp mot 6 mynter for hver aktiv linje – det vil si totalt 30 mynter maks, multiplisert med myntenheten du valgte for totalbeløpet.

Bruk eventuelt ”Dobbel Innsats” knappen for å umiddelbart øke innsatsen i CrazyReels, og når du er klar er det bare å trykke ”Start Stopp”. Som denne sier så kan den altså også brukes til å stoppe hjulene når du vil. I motsetning til de fleste andre slike spilleautomater så trenger du ikke her tenke på hvilke symbolkombinasjoner som gir flere gevinst – for i Crazy Reelz har alle symboler lik gevinstverdi. Istedet er fokuset her på hva som skjer etter at du har fått inn tre like på rad. Da får du sjansen til å prøve å stoppe de blinkende pilene – slik at de ender opp der du får mest mulig utbetaling. Bruk ”Start Stopp” knappen til å stoppe pilen ved ‘stopp’ merket. Crazy Reels (eller Magic Lines) har fått sitt navn nettopp fra dette feltet med piler.

Crazy Reels Jackpot

Fruktsymbolene i Crazy Reels har som sagt lik pengeverdi – men hvilke fruktkombinasjon du får frem vil direkte påvirke hvordan den blinkende pilen oppfører seg oppe i Crazy Reels feltet. Crazy Reels jackpotten kan du vinne ved å få stoppet pilen eller pilene akkurat på riktig sted til rett tid. Det er dette som gjør spillet ekstra spennende. Ja for ikke nok med det – men jackpotten kan utløses mer enn en gang hvis du skulle være ekstra heldig! Sistnevnte kan oppnås hvis du treffer riktig på ”Spill på Nytt” feltet. På denne måten vil din forrige gevinst gjentas, og dette er noe unikt som du ikke finner på andre spilleautomater.