Creature from the Black Lagoon

Dukk under vannoverflaten og bli med til den blå lagune. Her går det vilt for seg med flere typer wilds og skyt monsteret under freespins for store gevinster.

Hovedpunkter

  • Slot type: Video Slot
  • Hjulene: 5
  • Scatter: Yes
  • Tema: null
  • Lines: 20
  • Bonus Game: no
  • Wild Symbol: Wild Symbol
  • Free Spins: Yes
  • Payout: 96.5%
  • Programvare: NetEnt

Hadde du mareritt om Gill-man fra 50-tallets skrekkfilm Creature from the Black Lagoon? Få skrekkfilmer har vært mer populær enn nettopp denne klassiske og gamle filmen som er hele 60 år gammel i år. Det er akkurat derfor den svenske spillgiganten Net Entertainment har skapt automaten med sjøuhyret i fokus, en automat med et skremmende og mystisk utseende. Automaten har absolutt alt du kan forvente av slots på nett, deriblant bonusspill, scatter-symbol og wilds. La oss se nærmere på hvordan du kan spille på automaten.

Hvordan du kan spille på Creature from the Black Lagoon

Videoautomaten fra Netent har i tradisjonell stil 5 hjul og 3 rader. På hjulene finner du symboler som for eksempel et skremmende monster, en kjekk sjømann, en ung jomfru i nød, dykkerutstyr, spillets logo, en fotograf, en kniv, en oksygenmaske og dykkebriller. Den har også så mange som 20 gevinstlinjer som du kan aktivere med 10 innsatsnivåer, noe som gjør at du kan spille med maks 200 mynter. Du avgjør selv hvor stor verdi myntene har på mellom 0.02 og 1 Euro.

Det er verdt å merke seg at du må spille med alle gevinstlinjene på automaten aktive, men du står likevel veldig fritt med tanke på hvor mye du vil spille med da innsatsnivået og myntverdien er valgfri. Når du har valgt innsatsnivå og myntverdi er det bare å sette i gang å spinne hjulene på automaten. Som vanlig er det 3 like symboler på en rekke som sikrer deg gevinster. Hvis du vil lene deg tilbake i sofaen mens hjulene spinner kan du velge autospinn-funksjonen. Du velger selv hvor lenge automaten skal spinne hjulene for deg. I tillegg har spilleautomaten noen stilige bonusspill og ekstra funksjoner. La oss se nærmere på dem.

En rekke spesielle funksjoner

Det første bonusspillet vi fikk da vi testet automaten var Free Spins. Det er lett å finne scatter-symbolet som gir disse gratis spinnene da de er blå og har «free spins» skrevet på seg. Du kan få alt fra 10-20 gratis spinn avhengig av hvor mange freespin-symboler du får. 3 gir 10, 4 gir 15 og 5 symboler gir hele 20 gratis spinn. Under dine gratis spinn kommer «spredningsjokerne» til å utvide seg horisontalt på hjulene for å skape flere mulige vinnerkombinasjoner. Hvis du klarer å drepe udyret ved å nå maks antall blinksymboler kommer du til å motta 10 ekstra gratis spinn.

Wild-symbolet på automaten er også lett å finne. Det er grønn-blått og har ordet «wild» skrevet på seg. Dette er et såkalt «sticky wild», noe som betyr at de kan sette seg fast på hjulene i et viss antall auto-spinn. Dette erstatter naturligvis symboler du mangler for å få vinnende kombinasjoner.

Jackpoter

Man kan dessverre ikke vinne noen progressiv jackpot på videoautomaten Creature from the Black Lagoon, men du kan likevel vinne spillets jackpot som er på hele 750 mynter, altså 7500 ganger myntverdien din. Avhengig av hvor mye du satser kan du med andre ord vinne opp mot 70.000 kroner på et enkelt spinn på denne skremmende kreative automaten fra Net Entertainment.