spill devil's delight

Her finner du morsom grafikk og lyder, smådjevler, og kanskje en sjanse til å møte djevelen selv! På veien dit lurer det flere gode gevinstutbetalinger og bonuser. Spenningen i Devil’s Delight blir bare enda større ved spillet har Wild og Scatter-symboler. Du vet aldri når neste store gevinst kan ligge rundt hjørnet!

Hvordan spille Devil’s Delight

Start opp Devils Delight med ”Bet Lines” og ”Bet” knappene. Disse bruker du til å bestemme innsatsbeløpet ditt, fordelt på det nummeret med linjer du vil spille på (maks 20), hvor mange mynter du vil legge på hver linje, og størrelsen på hver mynt. På sidene av hjulene i Devils Delight er det i tillegg egne knapper du kan bruke for å skru på eller av spillelinjene. Dette er egentlig det samme som å bruke ”Bet Lines”. Maksimal mulig innsats er 200 mynter, eller 100 Euro.

Moroa begynner i det du snurrer igang hjulene med et trykk på ”Spin”. Som sagt så er det altså djevler og synd det hele dreier seg om. Symbolene i Devils Delight representerer blandt annet dødssynder som Pride (stolthet), Gluttony (fråtsing), og Sloth (latskap). I tillegg til de forennevnte smådjevlene så dukker også det onde tallet 666 opp. Hunndjevelen er det viktigste symbolet i spillet, mens de svakeste symbolene er bildekort som konge, dronning, og ess.

Som i enkelte andre videospill av denne typen så trenger man ikke fylle en hel linje med like symboler. To symboler er ofte nok, selv om fem like selvsagt gir mest utbetaling.

Hvor mye kan man vinne på spillet?

Hvor mye du vinner bestemmes av beløpet du satset på linje til å begynne med. Devils Delight har som sagt også Wild og Scatter symboler som gjør livet som spiller litt enklere. Wild-symbol (djevelen i Devils Delight) hjelper deg som du kanskje vet med å fylle inn eventuelt manglende symboler for å skape vinnerkombinasjoner. Og best av alt – hvis tre like hunndjevler kommer frem på de tre hjulene i midten, så fylles hjulet opp med flere Wilds – og kan dermed gi deg klaff på flere av linjene samtidig!