Jackpot 2000 På Nett

Den gamle spillerfavoritten Jackpot 2000 er å finne på nett, med ikke bland det med det nyere spillet Jackpot 6000.

Hovedpunkter

  • Slot type: Video Slot
  • Hjulene: 3
  • Scatter: No
  • Tema: null
  • Lines: 5
  • Bonus Game: no
  • Wild Symbol: Nei
  • Free Spins: No
  • Programvare: 888 Casino Software

Jackpot 6000 er faktisk en nettversjon av den opprinnelige fysiske Jackpot 2000. Men som vi vet, finnes også Jackpot2000 på nett. Selv om spillet har fått nytt navn så vil vi i denne artikkelen omtale spillet under sitt originale navn – nemlig Jackpot 2000. Dette er et klassisk, trehjuls slots spill med enkle regler og nostalgiske fruktsymboler å spille for.

Det hele er gjengitt i detalj slik den opprinnelige automaten så ut, og spillet fungerer også teknisk på samme måte. Det vil si at dersom du følte deg dreven i Jackpot 2000 da den fantes som seddelautomat, ja så bør du ikke ha noen problemer med å få igjen den samme ”feelingen” med spillet nå.

Den enkleste måten å ikke blande Jackpot2000 med Jackpot 6000 er vel å huske at Jackpot 6000 er produsert av NetEnt mens Jackpot 2000 er produsert av Betsoft. Her kan du lære mere om programvare leverandørene.

Hvordan spille Jackpot2000

Ja for Jackpot 2000 fungerer egentlig på samme måte som før, også med tanke på knapper og spillmekanikk. Som vanlig legger du opp hvor mye du vil satse ved hjelp av Bet Lines knappen, og myntvalg. Velg alt fra 0.01 til 1.00 Euro i myntstørrelse, med opptil 20 mynter totalt ettersom hvor mange linjer du har aktivert. De tre hjulene starter du så igang med å trykke Spin.

Jackpot 2000 gir deg muligheten til å selv stoppe hjulene hvis du trykker en gang til. Det er nå spenningen er på topp, for så snart de stopper blir det klart om du har vunnet noe. Hele poenget er selvsagt å få tre like symboler på rad. Disse må komme opp på en av linjene du aktiverte, så du har bedre odds med å aktivere alle. Symbolene som brukes i Jackpot 2000 på nett (og nettutgaven Jackpot 6000) er de samme som i den gamle maskinen – nemlig frukter som kirsebær, sitroner, druer, osv.

Som tidligere er de mest verdifulle symbolene bjeller og stjerner. Førstnevnte kan gi deg 60 mynters utbetaling, mens tre stjerner vil utbetale hele 100 mynter! Regelen er slik i Jackpot2000 automaten at dersom du får flere sett med tre på rad i samme spinn, ja da er det bare den linjen med høyest verdi som teller. Spesielt for dette spillet er også deres kron-og-mynt bonusfunksjon.

Dette morsomme tilleggsspillet setter igang hver gang du har fått en gevinst. Man kan velge å ikke prøve seg på dette myntkastet, men det er nesten dumt å ikke gjøre det siden du har en god sjanse for å få til flere vinn på rad. Selvsagt kan du gi deg når du vil og overføre det du har vunnet med spillets Transfer-knapp.

Jackpot 2000 Jackpot

Selve jackpotten på gamle Jackpot 2000 var altså 2000 mynter. Men i den nye nettutgaven (Jackpot6000) så er denne økt til 6000 mynter. Du må klare to eller tre symboler av en joker for å kunne dra i land den store jackpotten – og du må også ha lagt inn den størst mulige innsatsen før runden begynte. Jackpotten i spillet er ikke alltid garantert å gi deg alle 6000 myntene – men istedet et tilfeldig beløp mellom 10 og 6000. Dette er derimot en jackpot som kommer ganske ofte – så du vil allikevel ha relativt gode odds for å kunne klare den.

Det er programvareleverandøren Betsoft som har laget Jackpot 2000. premien er minder enn hos jackpot 6000 men til gjengjeld er volatiliteten ekstra lav, så sjansene for å vinne er store!

Spill Jackpot2000 gratis hos Mr. Green:

BONUS: 100% opp til 1000kr
Spill nå