Kronesautomaten

Den gode gamle krones automaten fra gamle dager i Norge. Denne versjonen er spritet opp med mulighet for større innsats

Hovedpunkter

  • Slot type: Video Slot
  • Hjulene: 1
  • Scatter: No
  • Tema: null
  • Lines: 9
  • Bonus Game: yes
  • Free Spins: No
  • Payout: 96%
  • Programvare: Gtech
Kronesautomaten er en av de desidert aller mest kjente spilleautomatene i Norge gjennom tidene, siden det lenge var det eneste myntspillet som var å finne før de elektroniske spillene kom litt senere på 90-tallet. Husker du spilleautomatene fra den tiden de fantes i norske butikker husker du garantert kronesautomaten. Det enkle myntspillet er endelig å finne på nettet!

Hvordan spille på kronesautomaten?

Kanskje er det ikke så rart at nettopp kronespillet nærmest ble ”folkespillet” for mange. Denne automaten var egentlig veldig simpel og enkel å lære. Her var det ikke spinnende hjul, blinkende lys, bonuser, eller noen form for innsats. I kronespillet går det hele ut på å kaste inn en mynt fra myntinnkastet øverst på siden av automaten, og forsøke å få mynten til å sprette eller falle ned på visse steder slik at flere kronestykker løses ut. Kronesautomaten var altså et rent fysisk spill – som baserte seg på ferdighet, litt flaks, og tyngdekraft!

På de tidligste versjonene var det faktisk lett å jukse også, ved å bruke et gammelt kronestykke knyttet til en snor som du kunne dra ut igjen! I flere år var 7 kroner det meste du kunne vinne på en gang. Dette høres kanskje lite ut i dag, men man må huske på at den gang var en krone verdt mer enn den er nå – og for det andre så vant man mye oftere enn det man gjør på en typisk moderne spilleautomat. Så hver gang du får sjudoblet det du investerer så er egentlig dette en svært så bra fortjeneste når du tenker på det! På toppen av sin popularitet var toppgevinsten endret til 10 kroner.

Det er per i dag kun på Unibet du kan spille Kronespillet på nett. Spillet er utviklet spesielt for dette kasinoet.

Kronespill jackpotter og spilltilbud

Kronesautomaten forsvant fra butikkene med de andre spilleautomatene da forbudet inntraff, og i dag finnes de kun i private samlinger eller på museum. Heldigvis lever kronesautomaten videre online. Ja, du kan nå endelig spille kronespillet på nett! Den nye kronesautomaten har faktisk flere fordeler som den gamle automaten ikke hadde. For det første er premieutbetalingene nå mye større. Før kunne du bare vinne 10 kroner – men nå kan du vinne så mye som 100.000 kroner. Og ikke nok med det, du kan også prøve deg på kronespillet gratis i demomodus før du spiller for ekte penger.

Kronespillet var tidligere basert på hvor hardt du knipset kronestykket fra siden med fingeren. I nettutgaven av spillet har de løst dette ved å gi deg kontroll på knipsingen i form av Opp og Ned piler for styrke. Med litt trening kan du også her greie å vinne mer.

Den nye krones automaten har i tillegg et par andre artige funksjoner som ikke var å finne i originalen. Blant annet har du nå et bonusspill som kan starte dersom du får lyst opp alle lukene i spillet. I denne spesielle runden vinner alle myntene du kaster inn! Og akkurat i det du tror at spillet er tapt så kan krone spillet overraske deg igjen med det som kalles Refill. Refill gir deg flere gratis mynter å spille for, så spillet kan fortsette enda lengre.

BONUS: 100% opp til 1000kr
Spill nå