Ninja Fruits

Ninja Fruits er en meget underholdene spilleautomat fra den nye svenske storprodusenten Play `N Go. Du spiller på fem hjul og 15 gevinstlinjer og kan få en solid jackpott på 5.000 mynter

Hovedpunkter

  • Slot type: Video Slot
  • Hjulene: 5
  • Scatter: Yes
  • Tema: null
  • Lines: 15
  • Bonus Game: yes
  • Wild Symbol: Ja
  • Free Spins: Yes
  • Programvare: Play’n Go
Det er spilleverandøren Play’n Go som har gitt ut denne svært fargerike og kreative videoautomaten med ninjaer i midtpunktet. Selv om det er en videoautomat kan man på mange måter si at den har en del av de trekkene de klassiske spillemaskinene hadde, deriblant det faktum at den har en rekke fargerike fruktsymboler på hjulene og doble-funksjonen. Det er likevel ikke mulig å skyve under en stol at automaten har noen stilfulle og underholdene bonusspill og funksjoner. La oss se nærmere på hvordan du kan spille på automaten.

Hvordan du kan spille Ninja Fruits

Basisspillet på de aller fleste spilleautomater spilles på samme måte. Når du har funnet et kasino som tilbyr spill levert av Play’n Go må du avgjøre hvor mye penger du har lyst til å satse per spinn. Automaten har 5 hjul, 3 rader og hele 15 gevinstlinjer. Med 5 innsatsnivåer per gevinstlinjer og en myntverdi på alt fra 0.1 til 2.5 kroner, sier det seg selv at innsatsen kan variere veldig mye avhengig av hvor mye du har å spille for.

Når du har bestemt deg for hvor mange gevinstlinjer du vil spille med og hvor høy myntverdi du vil satse, er det bare å begynne å spinne hjulene på automaten. 3 like symboler på rad gir deg naturligvis gevinster.

En rekke spesielle funksjoner

Play’n Go har virkelig fått med seg alt når de skapte denne kreative videoautomaten. Den har wild-symboler, doble-funksjon, bonusspill og gratis spinn. Wild-symbolet har et bilde av en mann på seg og erstatter symboler du trenger for å vinne gevinster. De eneste symbolene som ikke kan erstattes av wild-symbolet er bonusspill- og gratis spinnsymbolet.

Doble-funksjonen er svært nervepirrende på Ninja Fruits. Når du vinner en gevinst kan du nemlig forsøke å doble gevinsten ved å velge en farge eller valør på et kort som blir trukket. Hvis du velger rett farge dobles gevinsten, men hvis du velger rett valør 4-dobles den.

Bonusspillet kan du ta del i hvis du får 3 kastestjerner på hjulene, men dette symbolet forekommer kun på det 3, 4 og 5 hjulet. Under bonusspillet skjuler frukt seg bak hjulene, og funksjonen fortsetter så lenge du enda finner gevinster bak fruktene.

Til slutt kan man ikke unngå å nevne de gratis spinnene du kan få på automaten. Symbolet med en jente på må da komme på det 1, 3 og 5 hjulet. Et av symbolene dekker da en hel rad og fungerer som en scatter-funksjon. Både hvilket symbol dette er og antall gratis spinn avgjøres i lykkehjulet på automaten. Du kan få alt fra 1o til 20 gratis spinn på en gang.

Jackpoter

Det er ingen progressiv jackpot å finne på videoautomaten Ninja Fruits, men du kan likevel vinne noen meget flotte gevinster. Hvis du får en av automatens funksjoner eller bonusspill kan du være med å kjempe om å vinne så mye som 150 ganger den totale innsatsen du spiller med. Dette er en meget generøs spilleautomat. Vi kan også nevne at automaten har en utbetalingsprosent på 96.5%, noe som betyr at du har store sjanser for å vinne noen kroner på Ninja Fruits.