Ny rekord for Mega Fortune

news-mega-fortune-touch

Ny rekord for Mega Fortune

Written by Ole Stangeland
mars 16, 2014
1087
0

 

Det er blitt ganske vanlig at spilleautomaten Mega Fortune stjeler overskriftene for rekordstore utbetalinger, og kanskje ikke leserne sperrer opp øynene like mye når den utbetaler store gevinster lenger. Vi snakker om en automat som har en toppnotering på over 90 millioner kroner, og som har skapt flere millionærer enn noen annen automat, mange av disse norske. Med dette som bakteppe er det ganske overraskende at Mega Fortune har klart å skape enda en ny rekord.

Mange hadde kanskje ventet at neste rekord på Mega Fortune skulle bety en høyere utbetaling enn 90 millioner kroner. Men faktisk har automaten klart å skape en bestenotering med en utbetaling på «bare» 2,45 millioner Euro, eller rundt 10 millioner kroner. Årsaken er at det er automatens «lillebror» og mobilversjonen Mega Fortune Touch som har sikret rekorden. Dette er nemlig den høyeste mobile gevinsten som er utbetalt til en spiller i Skandinavia.

En nordmann i 20-årene fra Vestfold hadde neppe forventet hva som skulle inntreffe en dag med spilling på mobilen hos casinoet Betsson. Etter at samme automat hadde utbetalt sin første storgevinst på rundt 3 millioner kroner i januar var det ingen som hadde forventet at det skulle inntreffe så raskt. Men den glade vinneren kunne altså se at kontoen var økt med drøye 20 millioner kroner. Dermed har jackpot-automaten Mega Fortune stjålet overskriftene igjen.

Også hos utvikleren Net Entertainment var det overraskende å se den utrolige gevinsten. «Vi kunne ikke vært lykkeligere over at Mega Fortune Touch har utbetalt en ny stor gevinst siden starten av året – som er rekord i Skandinavia», kunne Simon Hammon, Sjefsutvikler hos Net Entertainment kommentere.

Grunnen til at Mega Fortune utbetaler så store gevinster skyldes enkelt og greit at den har en såkalt progressiv jackpot. Faktisk finnes det tre slike jackpoter på automaten. At de er progressive betyr at et lite beløp av alle pengene som spilles på automaten blir satt til side i en jackpot. Når den utbetales er det ingen som vet, men at det fort kan være snakk om betydelige summer før det skjer er tydelig. Det betyr også at du med egen aktivitet på Mega Fortune kan bidra til at jackpoten øker og at det skapes historie, og kanskje er det du selv som blir historisk.