Old Timer på nett

Klassisk norsk spilleautomat med supermeter og nudge. Vinn i hovedspillet for å aktivere supermeter med høyere gevinster. Prøv også Super Nudge 6000 som er en annen utgave av samme spilleautomat.

Hovedpunkter

  • Slot type: 3D Slot
  • Hjulene: 3
  • Scatter: No
  • Tema: History
  • Lines: 5
  • Bonus Game: no
  • Wild Symbol: Nei
  • Free Spins: No
  • Programvare: Betsoft
Blant de mest kjente norske spilleautomatene finner du Old Timer. Old Timer går i dag under det nye navnet Super Nudge 6000 – men spillet har holdt seg til tro til sitt opphav, og er fremdeles det gode gamle spillet du sikkert husker som seddelautomat. Old Timer på nett har fått en litt større jackpot enn originalen – men har ellers beholdt de samme lydene og grafikken som før.
For de som ikke kjenner spillet fra tidligere så er altså Old Timer designet som en gammel jukebox, og har originale fruktsymboler slik de første mekaniske spilleautomatene hadde. OldTimer kan ellers by på en 6000 mynters jackpot.

Hvordan spille Old Timer

Enkel spilling er stikkordet for spilleautomaten Old Timer. Men enkelhet betyr ikke at dette er et spill du også blir fort lei av. Nei tvert imot – Old Timer på nettet er en spilleautomat som du nesten garantert kommer til å bli hektet på.

Det hele begynner med at du velger myntenhet fra 0.10 til 1.00 Euro per spillelinje. Spillet har tre hjul, og fem slike spillelinjer. Du kan aktivere alle fem på en gang, eller velge å spille mer forsiktig med bare en linje. Når innsatsen er satt opp er det bare å starte opp hjulene ved å trykke Spinn.

Alternativt kan du bruke knappen merket ”Maks Innsats” hvis du vil kjøre igang med full innsats. Dette koster selvsagt mer – men gir deg samtidig mye bedre odds for å vinne. Old Timer har en egen hurtigspill-funksjon som lar deg repetere samme innsats på flere spinn etterhverandre.

Vinnerkombinasjoner og spesialfunksjoner på spilleautomaten

Du vinner penger i Old Timer ved å få tre like fruktsymboler langs en linje som er aktivert med innsats. De ulike symbolene har forskjellig verdi, som angitt i spillet. En vinnerkombinasjon gir deg utbetaling, men gir deg samtidig sjansen til å satse gevinsten videre i spillets supermeter. Dette bonusfeltet er et sett med tre ekstra hjul hvor du kan vinne enda mer penger, og ikke minst den ettertraktede Old Timer jackpotten.

En unik funksjon i spillet innebærer at du kan ”dytte” til spillet slik at hjulene kan forskyve seg opp eller ned etter at de har stoppet. I Supermeteret kan du få opptil tre slike sjanser for å dytte hjulene, hvis du satser 60 mynter. 20 mynters innsats på supermeter gir deg uansett minst en sjanse til nudge. Husk at en nudge kan forandre alt – og raskt forvandle et tap til en stor gevinst.

Old Timer Jackpot

Som sagt så er det så mye som 6000 mynter å vinne i Old Timer jackpotten. Du kan vinne denne på to forskjellige måter.

Først har du Mystery Win, med en tilfeldig jackpotutbetaling på 300 til 6000 mynter. Mystery Win utløses med tre kongekronesymboler på rad.

Får du derimot tre dollartegn på rad på hovedhjulene eller i supermeteret så vil du vinne jackpotten i Old Timer – eller da rettere sagt Super Nudge 6000 som altså nettversjonen av spillet nå heter.

En jackpot vil samtidig gi deg ekstra runder i supermeteret slik at du får ytterligere vinnersjanser.