Secret of the Stones

Med denne automaten tar du en tur tilbake i tid hvor druidene hersket og mysteriene var mange. Så hvorfor ikke prøve noe nytt og se hvordan maskinens interaktive freespins bonus fungerer

Hovedpunkter

  • Slot type: Video Slot
  • Hjulene: 1
  • Scatter: Yes
  • Lines: 1
  • Bonus Game: yes
  • Free Spins: Yes
  • Programvare: 888 Casino Software

Net Entertainment sin Secret of the Stones/Steinenes Hemmelighet automat har et litt annerledes oppsett enn det vi ellers er vant til fra denne kanten. Spesielt med tanke på at grafikk og animasjoner er enklere enn i mange av deres siste lanseringer. I Secret of the Stones har de lagt seg på en litt mer minimalistisk linje, med et rent design og enklere uttrykk. Det fungerer for så vidt bra i en automat som leverer bra på funksjonalitet og som bygger på den spennende historien om Stonehenge.

Hvordan spille Secret of the Stones

Er du kjent med Spilleautomater har du sannsynligvis også prøvd en Net Entertainment-automat. Hvis dette er tilfellet vil du kjenne igjen deres typiske spillkontroll nederst på automaten hvor du enkelt regulerer innsats og myntverdi. I Secret of the Stones kan du spille med opp til 10 mynter per linje, med en maksimal myntverdi på 5 kroner. Dermed ligger høyeste innsats på 1250 kroner per spinn.

Automaten er for øvrig utformet som en klassisk 5-hjuls automat med 3 rader og hvor det spilles på 25 gevinstlinjer.

Som navnet Secret of the Stones antyder handler spillet om steiner. Dette er ikke hvilke som helst steiner, men berømte Stonehenge, den spesielle steinformasjonen i England som ingen egentlig vet hvordan ble plassert der de står. Det mystiske temaet er innbakt i symbolikken på hjulene som bærer form av ulike typer steiner med dyreansikter. Her er både stein med hjort, ugle og okse som forsterker den mystiske opplevelsen ved spillet og som på mange måter bidrar til å gjøre den mer fengslende.

Gevinster i Secret of the Stones

3 like steiner med dyresymbol ved siden av hverandre gir gevinst. Alle vinnende kombinasjoner regnes fra venstre til høyre på automaten. Den høyeste gevinsten hvor dyresymbolene inngår er på 1250 mynter som du vinner med 5 symboler av hjort ved siden av hverandre.

Men de store gevinstene oppstår først når ekstrafunksjonene aktiveres, i form av både wilds og scattere. Wildsymbolene opptrer i ulike typer fra klassisk wilds til expanding wild (symbol av gammel mann) som utvider seg og dekker alle 3 radene. Alle wilds erstatter andre symboler på hjulene og danner ekstra vinnerkombinasjoner.

Scatteren er et bilde av et tre med påskriften «scatter». Hvis 3 slike symboler dukker opp et eller annet sted på hjulene så får du automatisk 10 gratis spinns og kan også forberede deg på en bonusopplevelse. Før gratisrundene starter får du nemlig opp et skjermbilde med 20 steiner spredt foran deg. Her får du velge 3 steiner etter eget valg hvor det skjuler seg wilds, multiplikatorer og ekstra spinns. Dette er din beste mulighet til å oppnå toppgevinsten på 350 000 mynter.