Online Skrapelodd

Skrapeloddene er i skuddet som aldri før. Vi spiller på ekte skrapelodd for flere millioner kroner årlig, og nå kan vi også skrape oss frem til masse pengepremier på nett med virtuelle lodd. Det som har gjort skrapeloddene til en suksess er jo nettopp det at man selv må avdekke hvert felt på loddene. Når du kjøper et lodd på butikken så kan du raskt vinne penger som kan innkasseres umiddelbart. Men skrapelodd på nett gir enda flere fordeler som papirloddene ikke har.

Hvordan spille skrapelodd på nett

Skrapelodd på nettet følger samme system. Velg deg et lodd etter hva du foretrekker. De varierer hovedsakelig i grafisk utseende og noen ganger forskjellige bonusopplegg inne i spillet.

Hvis du har spilt en del ekte skrapelodd på papir så vet du at det fort kan bli dyrt å kjøpe disse. I tillegg kan ikke premiene på disse måle seg med de du finner på nett-loddene. For eksempel kan et skrapelodd du spiller på nett ha en hovedpremie på mange millioner kroner, og koste en brøkdel av hva du måtte ut med for et ekte lodd. Naturlig nok er det derfor flere og flere som tiltrekkes av fordelene med disse virtuelle loddene.

For ikke å glemme at du jo også kan spille gratis skrapelodd på nettet. Det kan du hvertfall glemme å gjøre på papirloddene. Prøv å gå til lokalbutikken og spør om de vil gi deg noen skrapelodd helt gratis. Neppe en særlig god ide. Ved å bruke gratis bonuspenger fra ditt kasino hvor du spiller, så kan disse bonuspengene brukes til å kjøpe seg skrapelodd for. Når du så er klar for å spille så kan du begynne å skrape på loddene du har kjøpt.

 


Naturlig nok har du ingen hånd eller ordentlig mynt å skrape på skjermen med – så dette er løst ved at du bruker muspekeren og en virtuell skrapemynt til å avdekke feltene med.

Prinsippet er det samme på alle loddene. Et typisk lodd er dekket av minst 10 forskjellige felter, hvorav hvert felt skjuler et symbol eller en premie. De klassiske Flax-loddene for eksempel, som kanskje er det mest kjente papirloddet i Norge, avdekker pengepremier under hvert felt. Målet er å få skrapet frem tre like premier. Disse trenger ikke være på rekke – det holder at man får tre like hvor som helst på loddet.

Forskjellene mellom papirlodd og virtuelle skrapelodd

Det som skal være sikkert, er at spenningen allikevel er til å ta og føle på! Ja vi vil påstå at skrapeloddene på nettet er minst like spennende, hvis ikke mer spennende enn de gamle tradisjonelle papir-skrapeloddene. Ikke bare fordi premiene er større, men også på grunn av de morsomme temaene og lydene som du ofte finner på denne typen nettspill. Det blir liksom en helt egen stemning ved det hele.

Teknologien bak de virtuelle loddene gjør at loddene kan ha flere nivåer med utbetalinger – noe som ikke er mulig med papirlodd. Og de ovennevnte bonusrundene som finnes i enkelte virtuelle skrapelodd er spesielt interessante. Plutselig kan du ha vunnet mer enn du trodde var mulig!