Spilleautomat strategier

Gevinstmulighetene på en spilleautomat er kanskje mer styrt av flaks enn på noe annet spill. I hvert fall om man sammenligner med spill som Blackjack, rulett og poker hvor det finnes kjente strategier og systemer for hvordan man kan vippe oddsen i sin favør. Fra den verden kjenner vi begreper som korttelling, Martingale og å lese på motspillerne. I spilleautomater er det andre ting som gjelder, og hvor flaks som nevnt er sentralt. Men det er også bevisste handlinger du som spiller kan gjøre for å bidra til at prestasjonene dine blir enda bedre og dette vil vi se nærmere på i denne artikkelen.

Spill Jackpot 6000 på disse anbefalte nettcasino

  • Brand
  • Spill
  • Bonus
  • Karakter
  • Beskrivelse

Ansvarlig spill

Det første vi vil nevne her er viktigheten av å være ansvarlig for eget spill. Ikke spill for mer enn du har råd til å tape. Det er lett å komme inn i en negativ spiral hvor man først har vunnet litt penger og deretter tape det meste eller alt sammen. Her er det lett å falle for fristelsen for å forsøke å vinne pengene tilbake, nesten uansett hva det måtte koste, noe som kan vise seg å bli en dyr affære som også kan gå på bekostning av andre ting. Det å ha en fast beløpsgrense for hva du kan spille for i en gitt tidsperiode kan derfor være smart. Du kan lese mer om ansvarlig spill i vår artikkel om spilleavhengighet her.

Hvordan øke vinnersjansene

Det høres kanskje innlysende ut, men jo mer du spiller på en spilleautomat desto større er sjansen for at du vinner. Sett ut i fra det vi akkurat har sagt om ansvarlig spill kan det kanskje også virke som en dårlig ting å gjøre rent økonomisk. Men likevel er det en sannhet i dette, da det alltid vil være slik at automaten til slutt vil utbetale et større beløp.

Det er to måter du kan angripe dette på, enten ved at du investerer et større beløp på hvert trykk som vil gi større gevinster når du vinner, eller at du spiller med mindre innsats som gjør at du kan spille mye lenger. Hvilken strategi som fungerer best er selvsagt umulig å si, men vår anbefaling er å gjøre et bevisst valg ved en av disse dersom du ønsker å øke vinnersjansene dine. Ikke hopp fra den ene til den andre underveis etter hvert som du vinner eller taper. Det vil sannsynligvis koste mer enn det smaker. Vær også ansvarlig uavhengig av hvilken strategi du velger ved å holde deg til en beløpsgrense for hvor mye du kan spille for og tape.

Vær oppmerksom på utbetalingsprosentene

Det kan også lønne seg å gjøre litt undersøkelser om hvilke automater som har de beste utbetalingsprosentene. Prinsippet er enkelt, desto høyere utbetalingsprosent jo høyere er sjansen for at du vinner på automaten. Du vil komme over automater som har fra 96 % opp til 99 % utbetalingsprosent; det er en vesentlig stor forskjell! Det å velge riktig automat kan derfor ha en stor innvirkning på lommeboken din og som vi anbefaler at du bruker litt tid på å finne ut av.

Selv om disse tipsene ikke gir noen garanti for at du blir rikere neste gang du spiller på en automat så vil det være nyttige ting å ta med seg for å øke vinnersjansene. Det vil likevel være flaksen som vil spille den aller største rollen i å skape din suksesshistorie, og den endelige oppskriften på flaks er dessverre ikke kjent.

BONUS: 100% opp til 3000kr
Spill nå