Super Nudge 6000 spilleautomaten

Denne norske klassikeren er kjent fra før forbudet som Oldtimer. Spill på supermeteret og aktiver opptil 3 nudges for å vinne opptil 6000 mynter.

Hovedpunkter

  • Slot type: Video Slot
  • Hjulene: 5
  • Scatter: Yes
  • Tema: null
  • Lines: 25
  • Bonus Game: yes
  • Free Spins: Yes
  • Payout: 97.2%
  • Programvare: NetEnt
Videoautomater har økt i popularitet de siste årene, med alle sine intrikate bonusfunksjoner og visuelt flotte grafikk. Super Nudge 6000 er bevis på at det fortsatt er klassiske og enkle slots som er kongen på haugen. Det enkleste er ofte det beste – og blant spilleautomater er det SuperNudge som lever opp til dette utsagnet .
Med tre hjul og fem spillelinjer – og morsomme, nostalgiske fruktsymboler å spille om så vil Super Nudge 6000 gi deg massevis av retro spillestemning. Men det handler ikke bare om det enkle eller retro. Super Nudge gir nemlig også spillerne mye tilbake i form av hyppige utbetalinger og en saftig jackpot på hele 6000 mynter.

Hvordan spille SuperNudge 6000

Spillet fungerer som de fleste andre slots, hvor målet er å få tre like symboler langs en av spillelinjene du har aktivert i forkant. Dine vinnersjanser og utbetalinger påvirkes av hvor mye du har satset. Samtidig har også spillet et Supermeter-felt øverst, hvor det gis enda flere gevinster.

Det spesielle med Super Nudge 6000 er at du kan dytte til spillet på samme måte som du kunne gjøre på de gamle flipperspillene. Men aller først – du begynner altså en ny runde ved å bestemme hvor mange av de fem linjene du vil satse på, hva slags mynt du vil bruke, og hvor mange mynter per linje.

Super Nudge 6000 har støtte for 0.01 til 1.00 Euro mynter. Du kan satse alt fra 1 til 10 mynter på en linje. Du setter disse enkelt opp med ”Bet” knappen, men kan også bruke ”Max Bet” for å kjøre på med full innsats (anbefales ikke for nybegynnere). Spillet starter når du trykker Spinn. Samme knapp kan alternativt brukes som Stopp-knapp.

Gevinster blir det dersom du har fått tre like druer, sitroner, meloner, eller bjeller på en rekke. Ikke bare får du da utbetalt gevinst – men du får også sjansen til å ta hele eller deler av gevinsten med opp til supermeteret. Dette spesielle feltet har tre separate hjul som kan spinnes i vei med din innsats på alt fra 20 til 60 mynter, overført fra gevinsten du nettopp fikk.

Innsatsen avgjør også hvor mange muligheter du vil få til å dytte til spillet slik at hjulene kan forskyve seg opp eller ned etter at de har stoppet. Tre dytt, eller ”nudge” er maks. Det er helt opp til deg når du vil stoppe denne bonusrunden. Alt du har vunnet kan da overføres til din kreditt med Collect-knappen slik at spillet fortsetter som normalt i hovedfeltet.

SuperNudge 6000 Jackpot

De beste symbolene i spillet er henholdsvis kongekrone, dollarsymboler, bjeller, og magiske 7-tall. Tre bjeller på rad gir for eksempel 100 mynters gevinst. Med dollarsymbolene eller kongekroner på rad, så kan du vinne jackpotten i Super Nudge 6000. Det krever at du har satset maksimalt på alle linjer. Jackpotten er da en ”Mystery Win” som utbetaler vinneren mellom 300 og 6000 mynter. Man kan faktisk vinne to jackpotter på rad, siden det er mulig å vinne den både i hovedfeltet – og oppe i supermeteret.