Wild Water

Den første spilleautomaten som kom med stablede symboler fra NetEnt. Surf deg til store gevinster med freespins og ved å fylle alle hjulene med stablede surfere.

Hovedpunkter

  • Slot type: Video Slot
  • Hjulene: 5
  • Scatter: Yes
  • Tema: null
  • Lines: 20
  • Bonus Game: yes
  • Wild Symbol: Attackerande haj
  • Free Spins: Yes
  • Payout: 2000x insats
  • Programvare: NetEnt

Hvem drømmer vel ikke om en tur på stranden med sol, varme, surfing og glade mennesker etter en lang vinter? Veien er ikke lang. Du kan nemlig spinne hjulene på Net Entertainments Wild Waters hvor som helst og når som helst, så lenge du er tilkoblet internett. Spilleautomaten har musikken og symbolene som får deg til å tenke på stranda, surfebrett, flott vær, vilt vann og Californias surfe-sesong idet du spinner hjulene for å vinne gjeve gevinster. Hvordan spiller man på automaten, og hva slags stilfulle funksjoner har Netent greid å skape denne gangen? La oss se nærmere på det.

Hvordan du kan spille på Wild Waters

Wild Waters har 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Du kan satse hele 10 mynter per gevinstlinjer, og myntverdien er på alt fra 0.01 til 0.5 Euro. Det vil med andre ord si at du kan satse så mye som 100 Euro per spinn på automaten. På hjulene finner man symboler som alle har med sommeren og stranden å gjøre, deriblant lettkledde damer i bikini, surfere og menn i badeshorts.

Det er som vanlig om å gjøre å få 3 like symboler på rad på en av de aktive gevinstlinjene for å kunne vinne gevinster, men i tillegg har automaten funksjoner og bonusspill som gjør det mulig å vinne enda gjevere pengepremier. Den største gevinsten på automaten er faktisk på hele 400.000 mynter, altså 200 tusen Euro. Det er rundt omkring 1.4 millioner kroner.

En rekke kule funksjoner

På automaten Wild Waters har du både scatter- og wild-symboler. Wild-symbolet er en hai som ekspanderes når du får den på et av hjulene. Den vil til slutt ende opp med å dekke hele hjulet, noe som forstørrer muligheten til å vinne gevinster. Symbolet erstatter naturligvis andre symboler som du trenger for å vinne gevinster. Hvis den dekker et helt hjul og du har mange matchende symboler på hjulene, kan den komme til å vinne deg noen enorme pengesummer.

Scatter-symbolene på automaten dukker titt og stadig opp på hjulene. Siden dette er et scatter-symbol trenger du bare at nok av dem spinner inn på hjulene for å ta del i bonusspillet. Hvis du får slike symboler på alle de 5 hjulene kan du vinne opp til 200 ganger din innsats.

I tillegg til wilds, scatter-symbolene og bonusspillet kan du få gratis spinn når du spiller på Wild Waters. Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler kommer du til å få en haug av gratis spinn. Desto flere scatter-symboler du får, jo flere spinn får du!

Jackpoter

Det er ingen progressiv jackpot på denne automaten fra Netent, men det er likevel mulig å vinne så mye som 1.4 millioner kroner på automaten på et enkelt spinn. Det kan på mange måter sammenlignes med en jackpot.